|
Bezmyslne zamykanie tematów |
| Autor |
Wiadomość |
Lukaaas93
Świeżak

Wersja: Pośrednia
Rok produkcji: 2000
Silnik: Morini Gaźnik
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 22:26 Bezmyslne zamykanie tematów
|
|
|
Jestem tu świeżo na forum, ale już zdążyłem zauważyć, ze Admin :
1. Zamyka tematy w których jest 1 post nie na temat ,nie widzę w tym celu, przecież można temat kontynuować.
2.Ja jak Bym był Adminem (jestem na forum szkolnym 100 użytkowników) najął bym z 6-7 modów i zajmował się forum a nie moderacją ...
W Ogóle Admin się "Szpanuje" swoją władzą, co to nie on... Ale na forum pomaga, a nie poucza o pisaniu postów tam gdzie trzeba
Napisałem 2 tematy, oba są zamknięte.
Tyle Ode mnie. Może da to wam coś do myślenia, Pewnie Admin (korzystając z władzy której nadużywa) da mi Bana. Ja mogę sobie założyć 2 konto (mi to lotto) IP mam Zmienne więc...
więc... Zastanówcie się, i zróbcie to forum bardziej przyjaznym. |
_________________ Od kołyski aż po grób jedna marka - BMW
Pojazdy Aktualne : Romet Ogar 200, Simson S70 Enduro,
Sprzedany: MZ ETZ 150 ; 10.03.2008r-01.04.2009r |
|
|
|
|
|
 |
|
|
davidos
Majster

Wersja: Pierwsza
Rok produkcji: 1995
Silnik: Horizontal LC
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 23:06
|
|
|
| Lukaaas93, skoro był taki temat bądź jest niezgodny z regulaminem to co się dziwisz? Admin też pilnuje porządku, więc o co Ci chodzi? Wg mnie to forum jest przyjazne, bo userzy nie besztają się, jest kultura, a nie to co na innych, są tylko po to żeby komuś dopiec. |
_________________ była
Aprilia Sr50 Replica
technigas next-r
rms racing pro
malosii multivar
http://apriliasr.pl/topics5/davidos-aprilia-sr50-replica-95r-maly-upik-vt6699.htm
 |
|
|
|
|
|
 |
thedoctor

Rok produkcji: 2001
Silnik: Morini DiTech
|
Wysłany: 13 Maj 2009, 06:58 Re: Bezmyslne zamykanie tematów
|
|
|
| Lukaaas93 napisał/a: | | Jestem tu świeżo na forum, |
Skoro jesteś nowy na Forum, warto się zapoznać z naszym Regulaminem. Jeżeli nie pasują Ci zasady, które ustaliliśmy, nie zmuszamy Cię do użytkowania.
| Lukaaas93 napisał/a: |
1. Zamyka tematy w których jest 1 post nie na temat ,nie widzę w tym celu, przecież można temat kontynuować. |
Nie 1 post jest nie na temat, tylko cały temat jest zdublowany. Druga sprawa, że od kontynuowania offtopic'u jest osobna kategoria.
2. Ja jak Bym był Adminem (jestem na forum szkolnym 100 użytkowników) najął bym z 6-7 modów i zajmował się forum a nie moderacją ... |
Gratuluję, na swoim możesz robić co Ci się podoba. Tutaj my ustalamy zasady i obowiązki.
W Ogóle Admin się "Szpanuje" swoją władzą, co to nie on... Ale na forum pomaga, a nie poucza o pisaniu postów tam gdzie trzeba |
To, że admin może "więcej" to jest oczywiste, a nie szpan.. A to, że stara się utrzymać porządek i ład na Forum, którym zarządza to jego obowiązek.
| Lukaaas93 napisał/a: | | Napisałem 2 tematy, oba są zamknięte. |
Pierwszy temat napisałeś w złej kategorii, bo od takich pytań jest podklejony temat (Skubi zamykając podał link), a Twój drugi temat jest identyczny jak pierwszy. Zacznij stosować się do Naszych zasad, nie będziesz musiał pisać "skarg", a i Twoje tematy nie będą zamykane.
... Pewnie Admin (korzystając z władzy której nadużywa) da mi Bana. Ja mogę sobie założyć 2 konto (mi to lotto) IP mam Zmienne więc... |
I kto tu "szpanuje"? Skoro tak bardzo jesteś niezadowolony z Naszego Forum po co tu zaglądasz? Tak dla Twojej informacji to na bana też trzeba sobie "zasłużyć"... |
_________________ Lekcja używania forum - opcja Edytuj
Lekcja używania forum - opcja Szukaj |
|
|
|
|
|
 |
Nynus
Mechanik

Rok produkcji: 2005
|
Wysłany: 13 Maj 2009, 08:29
|
|
|
Lukaaas93, twoje skargi są źle uzasadnione. Według mnie zarządcy forum sprawują sie bardzo dobrze, nigdy nie zauważyłem czegoś niezgodnego z regulaminem z ich strony.
I oby tak było dalej ! Pozdro. |
_________________ Aprilia Sr 70cc by Nynus
-Tecnigas Next-r,
-Polini AirBox,
-Polini Speed Control,
Na sprzedaż :
-MK HM 70cc,
-Pasek dayco,
 |
|
|
|
|
|
 |
Kuzyn Tosiek
Praktykant

Rok produkcji: 2008
Silnik: P/G Gaźnik
|
|
|
|
 |
Lukaaas93
Świeżak

|
Wysłany: 13 Maj 2009, 16:31
|
|
|
Do Użytkowników nie mam zastrzeżeń. Ale Administracja toszkę przesadza.
Wczoraj Poniosło mnie dość mocno (wypadek na simku)
Dziękuję za Nie danie mi Bana... |
_________________ Od kołyski aż po grób jedna marka - BMW
Pojazdy Aktualne : Romet Ogar 200, Simson S70 Enduro,
Sprzedany: MZ ETZ 150 ; 10.03.2008r-01.04.2009r |
| Ostatnio zmieniony przez Lukaaas93 13 Maj 2009, 17:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
ludzia7
Praktykant

Wersja: Inny
Rok produkcji: 2003
Silnik: P/G PureJet
|
Wysłany: 13 Maj 2009, 19:07
|
|
|
ja mam również takie zdanie, co do tego że niektórzy admini przesadzają, do forum nie mam nic, jest spoko, żadnych zastrzeżeń
Kuzyn Tosiek, nie do końca się z tobą zgadzam, zwłaszcza co do słów "...bo zawsze każdy ci pomoże nawet jak jesteś zielony to ci nie powie że jesteś idiotą..." nie mówie że nie pomoże, ale już zauważyłem jak ktoś został wyzwany, może od razu nie od idiotów, ale zawsze, zależy jeszcze na kogo trafisz, wiem że to może być denerwując troche jak jakiś świerzak nie wie gdzie przykładowo jest filtr powietrza i jeszcze nie chce mu sie poszukać to tylko taki przykład oczywiście, ale po to to forum jest żeby wytłumaczyć i pokazać...
podkreślam iż to jest tylko moje zdanie
pozdro |
_________________ http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/NRG/66923 |
| Ostatnio zmieniony przez ludzia7 13 Maj 2009, 19:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
DamiaN

|
Wysłany: 13 Maj 2009, 21:52
|
|
|
Na każdym forum panuje inna kultura i zasady które nie są nigdzie opisywane, trzeba więc poczytać parę tematów, poszukać odpowiedzi na swoje pytanie, a ewentualnie jeśli nie masz pewności napisać do któregoś z modów lub adminów, bo jak wspominałeś | Lukaaas93 napisał/a: | W Ogóle Admin się "Szpanuje" swoją władzą, co to nie on... Ale na forum pomaga, a nie poucza o pisaniu postów tam gdzie trzeba
|
Admin ma wiedzę którą stara się przekazać innym użytkownikom, co wcale nie jest łatwym zadaniem. |
_________________ Aprilia SR Racing
Zakaz nękania problemami ze skuterem na PW czy GG. Na forum jest wyjaśnione 99% przypadków
Pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez DamiaN 13 Maj 2009, 21:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
thedoctor

Rok produkcji: 2001
Silnik: Morini DiTech
|
Wysłany: 13 Maj 2009, 23:08
|
|
|
| ludzia7 napisał/a: | ... niektórzy admini przesadzają...
|
Ciekawe stwierdzenie... Jak dobrze pamiętam administratorów jest dwóch, więc niektórzy znaczy wszyscy.
Podsumuję to krótko: przy takiej liczbie użytkowników nie ma siły, żeby wszyscy byli zadowoleni. Cieszy mnie to, że od czasu do czasu komuś możemy pomóc, a przy okazji czasem sami możemy o coś zapytać..
Nie ukrywam, że niestety rzadko zdarzają się pytania "na poziomie", które wymagają większej wiedzy diagnostycznej. Takie wyzwania bynajmniej dla mnie są najciekawsze i im poświęcam największą uwagę. Tysięczne pytanie typu "mój DiTech nie pali" coraz częściej wyprowadza mnie z równowagi, więc proszę się nie dziwić, że bez skrupułów usuwam takie tematy... |
_________________ Lekcja używania forum - opcja Edytuj
Lekcja używania forum - opcja Szukaj |
|
|
|
|
|
 |
Skubi

Rok produkcji: 1999
|
Wysłany: 14 Maj 2009, 12:13
|
|
|
Zacznijcie myśleć zanim coś napiszecie, uwierzcie mi że to pomoże w rozwiązaniu waszego problemu.
Są podklejone odpisane tematy, jest regulamin, jest wyszukiwarka ... troszku inwencji własnej i bez zasypywania forum nowymi bezsensownymi postami uda wam się rozwiązać swój problem.
O akcji z szołtboksa pisać mi się nawet nie chce... ludzie rozumu! Stożek + iglica na samej górze i problem jest bo SR nie chce jechać... |
_________________ Skubi ~ Aprilia SR Stealth LC '99 |
|
|
|
|
|
 |
ludzia7
Praktykant

Wersja: Inny
Rok produkcji: 2003
Silnik: P/G PureJet